René Peters neemt eerste exemplaar in Oss in ontvangst

Op zaterdagmiddag 10 november presenteerde Michiel van Zuijlen zijn kookboek in boekhandel Derijks in Oss, en opende daarmee de “Week van het Kookboek”. Michiel vertelde hoe hij, geboren en getogen in Oss, de vleesindustrie van heel dichtbij meegemaakt heeft. En hoe dat hem heeft doen inzien dat (elke dag) vlees eten niet nodig is om gezond te leven én een bijdrage kan leveren aan het leefbaar houden van onze planeet. Aansluitend nam zijn oude Osse makker, oud- wethouder en thans Tweede Kamerlid voor het CDA René Peters het eerste boekje aldaar in ontvangst. Even later bleek de Osse burgemeester Wobine Buijs als klant in de winkel te zijn, zij heeft direct kennis gemaakt met de auteur en zijn boek.. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *